dfigjdfiogjdoifgjdofigj

Οι ερωτήσεις σας

Εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις που θέτετε, σχετικά με τη χρήση και τα συστατικά των προϊόντων Somatoline Cosmetic, τις αγωγές αδυνατίσματος και γενικότερα σχετικα με το θέμα καταπολέμησης του τοπικού πάχους.  Η ενότητα αυτή ανανεώνεται τακτικά με μυστικά υγείας για να επιτύχετε ένα όμορφο σώμα. Για το λόγο αυτό, συνιστούμε να την επισκέπτεστε συχνά.

Δεν βρήκατε την απάντηση στο ερώτημά σας; Επικοινωνήστε μαζί μας και ευχαρίστως θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Μετά την εφαρμογή της Αγωγής Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας, το δέρμα μου κοκκινίζει και αισθάνομαι ένα ελαφρύ επιφανειακό "τσίμπημα". Είναι αυτό σημάδι αλλεργικής αντίδρασης;

Το προϊόν είναι σχεδιασμένο να αυξάνει τη μικροκυκλοφορία στον υποδόριο λιπώδη ιστό, με σκοπό να εξασφαλιστεί μια ισχυρότερη καλλυντική δράση. Μετά από λίγα λεπτά μασάζ ενδέχεται να νιώσετε μια αίσθηση ζέστης, συνοδευόμενη πιθανώς από ένα ελαφρύ επιφανειακό τσίμπημα και την εμφάνιση προσωρινής κοκκινίλας. Η εμφάνιση και η ένταση αυτών των πιθανών συμπτωμάτων, τα οποία γενικώς εξαφανίζονται μετά από περίπου 30 λεπτά, συνδέονται με την ευαισθησία του κάθε ατόμου. Αυτά τα συμπτώματα είναι παροδικά και δεν πρέπει να συγχέονται με δυσανεξία στο προϊόν (η οποία διαρκεί περισσότερο).

Εάν η αντίδραση είναι πολύ έντονη ή επιμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξεπλύνετε την περιοχή με άφθονο κρύο νερό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι σημαντικό, να δοκιμάζετε οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν σε μια μικρή περιοχή του σώματος, προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν αντίδραση σε αυτό.

Γιατί τα προϊόντα της σειράς Somatoline Cosmetic έχουν έντονη μυρωδιά;

Η σύνθεση των προϊόντων μας είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά (όπως η μινθόλη και τα θαλάσσια φύκια) που έχουν έντονη μυρωδιά, η οποία δεν μπορεί να καλυφθεί από το άρωμα.

Κάποια από τα προϊόντα της σειράς Somatoline Cosmetic περιέχουν Νικοτινικό Αιθύλιο. Τι είναι αυτό;

Το Νικοτινικό Αιθύλιο είναι μια ουσία ικανή να αυξήσει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Αυτή η δράση διευκολύνει την απορρόφηση των ενεργών αδυνατιστικών συστατικών και την αποσυμφόρηση των ιστών από τα περιττά υγρά. Ενδέχεται να προκαλέσει προσωρινό κοκκίνισμα του δέρματος που μπορεί να συνοδεύεται από ένα ελαφρύ επιφανειακό “τσίμπημα” και από μια αίσθηση ζέστης. Αυτά τα συμπτώματα, που είναι ενδείξεις σωστής λειτουργίας του προϊόντος, είναι παροδικά και συνδέονται με την ευαισθησία του κάθε ατόμου. Δεν πρέπει να συγχέονται με συμπτώματα δυσανεξίας στο προϊόν. Το Νικοτινικό Αιθύλιο είναι ένα παράγωγο της βιταμίνης PP, γνωστής επίσης και ως Βιταμίνης B3 ή Νιασιναμίδης, ένα σημαντικό παράγοντα της ανθρώπινης διατροφής.

Υπάρχει η δυνατότητα συνδυαστικής χρήσης των προϊόντων Somatoline Cosmetic;

Ναι. Για παράδειγμα, είναι δυνατή η χρήση της Αγωγής Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας στα πόδια και στους γλουτούς και της Αγωγής Κοιλιά και Γοφοί στην περιοχή της κοιλιάς, της μέσης και των γοφών. Δεν συνιστούμε τη χρήση διαφορετικών προϊόντων στην ίδια περιοχή του σώματος, γιατί θέλουμε να διασφαλίζουμε την ιδανική απορρόφηση των ενεργών συστατικών και την ανεκτικότητα του δέρματος σε αυτά. Στην ίδια περιοχή του σώματος, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε άλλο προϊόν το πρωί και άλλο το βράδυ. Μεταξύ των δύο αγωγών, το δέρμα πρέπει να ξεπλένεται.

Πώς επιτυγχάνονται τα αποτελέσματα των δοκιμών που αναγράφονται στα προϊόντα Somatoline Cosmetic;

Τα δεδομένα αποτελεσματικότητας και ανεκτικότητας, που αναγράφονται στα προϊόντα Somatoline Cosmetic, έχουν προκύψει από κλινικές δοκιμές, οι οποίες:

  • Πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένους γιατρούς σε ανεξάρτητα ινστιτούτα ερευνών.
  • Πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης των προϊόντων (π.χ. εφαρμογή 2 φορές την ημέρα για την Αγωγή Κοιλιά και Γοφοί).
  • Διενεργήθηκαν σε εθελοντές, κατάλληλα επιλεγμένους σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και των οποίων οι συνήθειες ελέγχονταν καθόλη τη διάρκεια της δοκιμής (τρόπος ζωής, διατροφή, φυσική δραστηριότητα).

Τα δεδομένα αποτελεσματικότητας είναι βασισμένα σε κλινικές μετρήσεις και σε μετρήσεις με όργανα. Τα δεδομένα αποτελεσματικότητας λαμβάνονται υπόψη μόνο όταν η παράμετρος που εξετάζεται (cm ή %) παρουσιάσει σημαντική στατιστική μεταβολή.

Ποια η διαφορά μεταξύ "Κλινικής Δοκιμής", "Κλινικής Mέτρησης με Όργανα", "In Vitro Test" και "Test Αυτο-αξιολόγησης"; Ποιος τύπος δοκιμής διενεργείται για τα προϊόντα Somatoline Cosmetic;

"Κλινική Δοκιμή": μελέτη που εκτελείται σε εθελοντές υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου γιατρού ο οποίος, με επιστημονικές παρατηρήσεις/μετρήσεις,αξιολογεί την ανεκτικότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των υπό εξέταση προϊόντων.

"Κλινική Μέτρηση με Όργανα": είναι όμοια με την "Κλινική Δοκιμή" αλλά καλύτερη επειδή οι μετρήσεις εκτελούνται με επιστημονικά όργανα και δε βασίζονται μόνο στην κρίση του γιατρού/ειδικού.

"In Vitro Test": εργαστηριακή δοκιμή που εκτελείται για μεμονωμένο ενεργό συστατικό και γενικά όχι για τις συγκεντρώσεις που εμφανίζονται μέσα στο προϊόν.

"Test Αυτο-αξιολόγησης": δοκιμή στην οποία ο καταναλωτής/εθελοντής κρίνει την αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα του προϊόντος. Ζητείται δηλαδή από τον καταναλωτή/εθελοντή να μετρήσει τα αποτελέσματα.

Όλα τα προϊόντα Somatoline Cosmetic υποβάλλονται σε κλινική μέτρηση με όργανα.

Χρησιμοποίησα ένα προϊόν αδυνατίσματος Somatoline Cosmetic και ένιωσα μια αίσθηση ζέστης/κρύου. Πού οφείλεται αυτό; Ποια είναι τα αποτελέσματα;

Η αίσθηση ζέστης οφείλεται στην παρουσία ενός "φλογιστικού" παράγοντα, του Νικοτινικού Αιθύλιου. Ο παράγοντας αυτός μπορεί να προκαλέσει κοκκίνισμα, γιατί είναι ικανός να αυξήσει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Ο μηχανισμός αυτός διευκολύνει τη φυσιολογική αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά και την απορρόφηση των καλλυντικών αδυνατιστικών συστατικών.

Η αίσθηση κρύου προκαλείται από ουσίες όπως η μινθόλη και τα παράγωγά της. Η μινθόλη δρα στους υποδοχείς κρύου. Το σώμα προκειμένου να αποκαταστήσει τη θερμική ισορροπία, αντιδρά αυξάνοντας τη θερμοκρασία του δέρματος μέσω της ενεργοποίησης της μικροκυκλοφορίας. Αυτή η συστολή και διαστολή των αιμοφόρων αγγείων διευκολύνει τη φυσιολογική αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά και τη διείσδυση των ενεργών καλλυντικών συστατικών που περιέχονται στην κρέμα. Επιπλέον, η αύξηση της θερμοκρασίας βοηθάει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού στον υποδόριο λιπώδη ιστό.

Το προϊόν Somatoline Cosmetic Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας αφήνει υπολείμματα στο δέρμα;

Η ιδιαίτερη υφή του προϊόντος απαιτεί μασάζ, το οποίο εξασφαλίζει την απορρόφηση του προϊόντος. Συνιστάται η εφαρμογή του προϊόντος 5 με 10 λεπτά πριν από τον ύπνο, προκειμένου να υπάρχει χρόνος να στεγνώσει. Τυχόν υπολείμματα δεν είναι μόνιμα και μπορούν να απομακρυνθούν με ένα απλό ντους.

Μπορεί το προϊόν Somatoline Cosmetic Εντατικό Αδυνάτισμα Νύχτας να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Ναι, όμως είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται το βράδυ, γιατί είναι σχεδιασμένο να αξιοποιεί την ιδιαίτερη δεκτικότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κατά τη διάρκεια των φάσεων του βαθύ ύπνου, ενεργοποιείται ένας αριθμός μηχανισμών που σχετίζεται με τη λιπόλυση και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας. Οι μηχανισμοί αυτοί βελτιώνουν τη διεισδυτικότητα των ενεργών συστατικών και έτσι συμβάλλουν στην εντατική δράση του προϊόντος.

Πώς και γιατί πρέπει να κάνω μασάζ στο δέρμα μου για να εφαρμόσω το προϊόν;

Το μασάζ είναι εξαιρετικά χρήσιμο για κάποιον που επιθυμεί να αδυνατίσει ή να αντιμετωπίσει την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Βοηθάει στην αποσυμφόρηση των ιστών από περιττά υγρά, τονώνει το δέρμα και βελτιώνει την όψη του. Παράλληλα, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία και έτσι τα ενεργά συστατικά των προϊόντων διεισδύουν καλύτερα στο δέρμα.

Αφού εφαρμόσετε την κρέμα, συνιστάται να κάνετε μασάζ με κυκλικές κινήσεις ξεκινώντας από τη χαμηλότερη περιοχή αγωγής, ανεβαίνοντας σταδιακά προς τα πάνω. Ολοκληρώστε το μασάζ ασκώντας πίεση από κάτω προς τα πάνω.

Μπορώ να χρησιμοποιώ τα προϊόντα Somatoline Cosmetic κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Σας συνιστούμε να μη χρησιμοποιείτε τέτοιου είδους προϊόντα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εάν αυτό δεν είναι απαραίτητο. Σας συνιστούμε να απολαύσετε την περίοδο αυτή της ζωής σας όσο πιο φυσικά γίνεται. Παρόλ’ αυτά, δεν υπάρχουν αντενδείξεις, σε περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει τα προϊόντα μας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Αθλούμαι. Ποιο είναι το πιο κατάλληλο προϊόν Somatoline Cosmetic για μένα;

Το Somatoline Cosmetic Αγωγή Total Body Gel Αδυνατίσματος είναι το ιδανικότερο προϊόν για άτομα που αθλούνται. Η μορφή gel το καθιστά εύκολο στην επάλειψη και την απορρόφηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σώμα.

Έχω πρόβλημα αδύναμων και ευαίσθητων επιφανειακών τριχοειδών αγγείων. Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιοδήποτε προϊόν Somatoline Cosmetic;

Τα αδύναμα και ευαίσθητα επιφανειακά τριχοειδή αγγεία είναι ένδειξη κυκλοφορικών προβλημάτων και για το λόγο αυτό τα τοιχώματα των αγγείων είναι πιο αδύναμα από το φυσιολογικό. Έτσι, θα ήταν προτιμότερο να μην εφαρμόζετε προϊόντα, τα οποία ενισχύουν τη διαστολή των αγγείων στον υποδόριο ιστό χωρίς να την εξισορροπούν με μια αίσθηση κρύου (που προκαλεί τη συστολή των αγγείων). Σας συνιστούμε να κάνετε μασάζ με ιδιαίτερη προσοχή. Σε περιπτώσεις αδύναμων και ευαίσθητων επιφανειακών τριχοειδών αγγείων, συνιστούμε τη χρήση του προϊόντος Somatoline Cosmetic Total Body Gel Αδυνατίσματος.

Δεδομένου ότι τα προϊόντα μας δοκιμάζονται σε υγιές δέρμα, συνιστούμε τη χρήση τους σε υγιές και όχι τραυματισμένο δέρμα. Σε αυτές τις ιδιαίτερες περιπτώσεις, προτείνουμε να ζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας.