Μετά την εφαρμογή της αγωγής Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό ενδέχεται να αισθανθείτε μια αίσθηση ζέστης συνοδευόμενη πιθανώς από ένα ελαφρύ επιφανειακό «τσίμπημα» και την εμφάνιση προσωρινής κοκκινίλας στην επιδερμίδα. Είναι αλλεργική αντίδραση;

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για να επανενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του δέρματος ώστε να επιτρέπει μια ισχυρότερη καλλυντική δράση. Μετά από λίγα λεπτά ενδέχεται να νιώσετε μια αίσθηση ζέστης συνοδευόμενη πιθανώς από ένα ελαφρύ επιφανειακό «τσίμπημα» και την εμφάνιση προσωρινής κοκκινίλας στην επιδερμίδα. Η εμφάνιση και η ένταση αυτών των συμπτωμάτων, τα οποία συνήθως εξαφανίζονται μετά από 30 λεπτά, συνδέονται με την ευαισθησία του κάθε ατόμου και φανερώνουν την καλλυντική δράση του προϊόντος.

Τα συμπτώματα αυτά είναι παροδικά και δεν πρέπει να συγχέονται με δυσανεξία στο προϊόν. Σε περίπτωση υπερβολικού κοκκινίσματος, ξεπλύνετε καλά με άφθονο νερό. Σε κάθε περίπτωση, πριν χρησιμοποιήσετε ένα καλλυντικό προϊόν, θα πρέπει να κάνετε μια δοκιμή σε ένα μικρό μέρος του σώματος για να βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε αλλεργική αντίδραση.

 

Το Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό αφήνει στίγματα στην επιδερμίδα;

Η «εντατική» δράση του προϊόντος μπορεί να αφήνει υπολείμματα (μικρά λευκά στίγματα) σε ορισμένους τύπους δέρματος. Ωστόσο, αφαιρούνται εύκολα με νερό.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Somatoline Cosmetic Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό κατά τη διάρκεια της ημέρας;

Η εφαρμογή της αγωγής κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν απαγορεύεται. Ωστόσο, συνίσταται η εφαρμογή της αγωγής πριν τον ύπνο καθώς η σύνθεσή της είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επωφελείται από την ιδιαίτερη δεκτικότητα της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, ενεργοποιείται μια σειρά μηχανισμών που σχετίζονται με τη λιπόλυση και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας του αίματος και ευνοούν την διείσδυση των καλλυντικών συστατικών, γεγονός που συμβάλλει στην εντατική δράση του προϊόντος.

Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ της αγωγής Αδυνάτισμα - Αποσυμφόρηση Ποδιών και της αγωγής Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό;

Η αγωγή Αδυνάτισμα 7 Νύχτες, Εντατικό είναι μια εντατική αγωγή που στοχεύει στη σμίλευση της σιλουέτας των γυναικών με γυνοειδή μορφολογία, καθώς απευθύνεται στις γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιφέρεια της μέσης έως τα γόνατα.

Ποιά είναι η αγωγή Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό;

Η αγωγή Αδυνάτισμα 7 Νύχτες, Εντατικό είναι μια εντατική αγωγή που στοχεύει στη σμίλευση της σιλουέτας των γυναικών με γυνοειδή μορφολογία, καθώς απευθύνεται στις γυναίκες με συσσωρευμένο τοπικό πάχος στην περιφέρεια της μέσης έως τα γόνατα. Είναι μία ενισχυμένη εντατική αγωγή αδυνατίσματος με νέα σύνθεση που εξασφαλίζει αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε μόνο 7 νύχτες. Είναι ιδανική για γυναίκες που αναζητούν ορατή μείωση τοπικού πάχους σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προτείνεται η συνδυαστική χρήση διαφορετικών προϊόντων της σειράς Somatoline Cosmetic;

Μπορείτε να εφαρμόσετε την αγωγή Αδυνάτισμα-Αποσυμφόρηση Ποδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας και την αγωγή Αδυνάτισμα 7 Νύχτες, Εντατικό τη νύχτα.

Εναλλακτικά, μετά την ολοκλήρωση της αγωγής Ορός Αδυνατίσματος για Δύσκολες Περιοχές, μπορείτε να συνεχίσετε με την αγωγή αδυνατίσματος που ανταποκρίνεται καλύτερα στον τύπο του σώματός σας: Κοιλιά και Γοφοί Express συνίσταται σε γυναίκες με ανδροειδή σωματική διάπλαση και η αγωγή Αδυνάτισμα 7 Νύχτες, Εντατικό συνιστάται σε γυναίκες με γυνοειδή μορφολογία στην ίδια περιοχή, καθώς αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την απορρόφηση και την ανοχή των καλλυντικών ενεργών συστατικών.

Συνίσταται η χρήση της αγωγής Αδυνάτισμα 7 Νύχτες Εντατικό σε συνδυασμό με την αγωγή Αδυνάτισμα-Αποσυμφόρηση Ποδιών;

Μπορείτε να εφαρμόσετε την αγωγή Αδυνάτισμα-Αποσυμφόρηση Ποδιών κατά τη διάρκεια της ημέρας και την αγωγή Αδυνάτισμα 7 Νύχτες, Εντατικό τη νύχτα, πριν τον ύπνο.

Είναι πιθανό το κρύο/θερμικό αποτέλεσμα της αγωγής Somatoline Cosmetic να επηρεάσει τα αιμοφόρα αγγεία ;

Η αίσθηση ζέστης οφείλετε στην παρουσία νικοτινικού αιθυλεστέρα, ενός παράγοντα που μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα επειδή αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Η αίσθηση κρύου προέρχεται από τη μενθόλη ή τα παράγωγά της.

Η μενθόλη δρα στους υποδοχείς της κρύας αίσθησης του σώματος για να επανακτήσει τη θερμική του ισορροπία, ενεργοποιώντας τη μικροκυκλοφορία με σκοπό να αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματος.

Αυτή η αγγειοκινητική γυμναστική προωθεί τη φυσιολογική αποσυμφόρηση των υγρών και συμβάλλει στη διείσδυση των καλλυντικών δραστικών συστατικών που περιέχονται στην κρέμα, γι’αυτό δεν συνιστούμε τη χρήση σε περίπτωση κανονικής ευθραυστότητας των τριχοειδών αγγείων. Σε περίπτωση πιο ευαίσθητων καταστάσεων συνίσταται η χρήση της αγωγής Αδυνάτισμα Total Body Gel.

Σε ποιές γυναίκες απευθύνεται η αγωγή Spray Αδυνατίσματος Use&Go;

H αγωγή Spray Αδυνατίσματος Use&Go συνίσταται σε γυναίκες που αναζητούν μια αποτελεσματική αγωγή αδυνατίσματος ιδανική για την περιφέρεια της μέσης, τους γοφούς και τους μηρούς με ευκολία στη χρήση και άμεση απορρόφηση από την επιδερμίδα. Το προϊόν χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα στην επιδερμίδα.

Ποια είναι η βασική καινοτομία της αγωγής Spray Αδυνατίσματος Use&Go;

H σύνθεση, σε μορφή spray με τεχνολογία Bag on Valve, είναι ένα καινοτόμο υγρό γαλάκτωμα που εφαρμόζεται σε δευτερόλεπτα, απορροφάται άμεσα από το δέρμα, μη-λιπαρή που σας επιτρέπει να ντύνεστε αμέσως μετά την εφαρμογή.
Το νέο διαθέσιμο format επιτρέπει την εφαρμογή από διαφορετικές θέσεις, κρατώντας το και ανάποδα, επιτρέποντας έτσι στο προϊόν να εφαρμοστεί απευθείας όπως για παράδειγμα στο πίσω μέρος των μηρών.

Η αποτελεσματικότητα της αγωγής σε μορφή Spray είναι πανομοιότυπη με την αποτελεσματικότητα της αγωγής σε μορφή Κρέμας;

Όπως συμβαίνει με όλα τα προϊόντα αδυνατίσματος Somatoline Cosmetic, η αποτελεσματικότητα και του συγκεκριμένου προϊόντος είναι αποδεδειγμένη καθώς βασίζεται σε ακριβείς, κλινικές μετρήσεις με όργανα που έχουν πραγματοποιηθεί σε σύγκριση με εικονικό προϊόν (placebo).
Οι κλινικές μετρήσεις έδειξαν σημαντική μείωση του τοπικού πάχους στην περιφέρεια της μέσης, στους γοφούς και τους μηρούς, έπειτα από 4 εβδομάδες αγωγής.

Επιπλέον, λειαίνει την επιδερμίδα και αποσυμφορεί τα περιττά υγρά.
Αν και δεν απαιτεί μικρό-μασάζ κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του, η υψηλή συγκέντρωση των ενεργών συστατικών προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, για μια σμιλευμένη σιλουέτα.

Σε ποιες περιπτώσεις συνίσταται η αγωγή Ορός Αδυνατίσματος για Δύσκολες Περιοχές;

Η αγωγή Ορός Αδυνατίσματος για Δύσκολες Περιοχές μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια ιδανική αγωγή καταπολέμησης του επίμονου τοπικού πάχους ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές όπως οι γοφοί, μηροί, γόνατα και μπράτσα.

Έχω τακτική σωματική άσκηση, ποιο προϊόν είναι κατάλληλο για εμένα;

Η αγωγή Αδυνάτισμα Total Body Gel Somatoline Cosmetic είναι η ιδανική αγωγή για γυναίκες με σωματική άσκηση. Με λεπτόρρευστη υφή σε μορφή gel εφαρμόζεται εύκολα και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα. Εφαρμόζεται σε όλο το σώμα.

Οι αποθέσεις λίπους κατανέμονται πάντα με τον ίδιο τρόπο ή διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα;

Στις γυναίκες η λιπώδης τάση τείνει να διαχωρίζεται σε δύο τύπους:

• Γονοειδής μορφολογία (αχλάδι), με συσσώρευση λίπους στους γλουτούς, τους μηρούς και τους γοφούς (πιο συνηθισμένη μορφολογία).
• Ανδροειδής μορφολογία (μήλο), με συσσώρευση λίπους στην κοιλιά και τους γοφούς.
Η συσσώρευση λίπους της κοιλιάς και των γοφών έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, πράγματι, μπορεί να σχηματιστεί, αλλά και να εξαλειφθεί, πολύ γρήγορα.

Κάποια από τα προϊόντα της σειράς Somatoline Cosmetic περιέχουν νικοτινικό αιθύλιο. Τι είναι; Πώς ενεργεί;

Το νικοτινικό αιθύλιο είναι ένα συστατικό που βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Η δράση του ευνοεί την διείσδυση των ενεργών αδυνατιστικών συστατικών και την αποσυμφόρηση από περιττά υγρά. Κατά κανόνα, το δέρμα κοκκινίζει κατά τη χρήση. Αυτή η ερυθρότητα μπορεί επίσης να συνοδεύεται από κνησμό και ένα αίσθημα ζέστης. Τα συμπτώματα αυτά είναι παροδικά και δεν πρέπει να συγχέονται με δυσανεξία στο προϊόν. Το νικοτινικό αιθύλιο είναι παράγωγο της βιταμίνης ΡΡ, που ονομάζεται επίσης βιταμίνη Β3 ή νικοτιναμίδιο, το οποίο είναι σημαντικό για τη διατροφή του ανθρώπου.

Γιατί τα προϊόντα της σειράς Somatoline Cosmetic έχουν έντονη οσμή;

Οι συνθέσεις των προϊόντων μας είναι πλούσιες σε ενεργά συστατικά (όπως η μενθόλη, για παράδειγμα) των οποίων η ισχυρή οσμή δεν μπορεί να καλυφθεί από το άρωμα.

Εφάρμοσα μία αγωγή από τα προϊόντα αδυνατίσματος Somatoline Cosmetic και αισθάνθηκα μια αίσθηση ζέστης / κρύου, τι είναι αυτό; Ποιες είναι οι επιπτώσεις;

Η αίσθηση της ζέστης οφείλεται στην παρουσία του νικοτινικού αιθυλίου, ενός παράγοντα ερεθισμού που μπορεί να προκαλέσει ερυθρότητα, επειδή αυξάνει τη μικροκυκλοφορία του δέρματος. Αυτός ο μηχανισμός ευνοεί την αποσυμφόρηση των περιττών υγρών και την απορρόφηση ενεργών αδυνατιστικών συστατικών. Η αίσθηση ζέστης οφείλεται σε συστατικά όπως η μενθόλη και τα παράγωγά της. Η μενθόλη ενεργεί σε υποδοχείς ψυχρής αίσθησης για την αποκατάσταση της θερμικής ισορροπίας.

Το σώμα αντιδρά με την αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος μέσω της ενεργοποίησης της μικροκυκλοφορίας. Αυτή η αγγειοκινητική γυμναστική ευνοεί την αποσυμφόρηση των περιττών υγρών και τη διείσδυση των καλλυντικών ενεργών συστατικών της κρέμας.
Επιπλέον, η αύξηση της θερμοκρασίας ευνοεί την ενεργοποίηση του μεταβολισμού στον υποδόριο λιπώδη ιστό του δέρματος.