Η Bolton Hellas AEBE – με έδρα στην οδό Μιχαλακοπούλου, αρ. 91, 115 28 Αθήνα («Εταιρεία« ή «εμείς«), ενεργώντας ως αυτόνομος υπεύθυνος επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και εταιρεία μέλος του Oμίλου επιχειρήσεων Bolton Group (ο «Όμιλος»), χρησιμοποιεί τεχνολογίες σε αυτόν τον ιστότοπο («Ιστοσελίδα») για τη συλλογή πληροφοριών που μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο διαδίκτυο, σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς περί προστασίας των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων ιδίως: (i)  της ισχύουσας εθνικής για την προστασία προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένου του Ν. 3471/2006 για την προστασία δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τοµέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών ii) του Κανονισμού υπ’ αριθ. 679 της 27ης Απριλίου 2016 (ο αποκαλούμενος Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων ή «GDPR»), που ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και iii) οποιασδήποτε άλλη πράξη, εντολή, κανονιστική ρύθμιση ή διάταξη των αρμόδιων εθνικών και ευρωπαϊκών αρχών προστασίας δεδομένων – εφεξής από κοινού «Εφαρμοστέα Νομοθεσία για την Προστασία Δεδομένων».  

  1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ COOKIES;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία βρίσκονται αποθηκευμένα στον υπολογιστή σας ή στην τηλεφωνική σας συσκευή. Χρησιμοποιούνται ευρέως με σκοπό την λειτουργία των ιστοσελίδων, ή την καλύτερη, και περισσότερο αποτελεσματική λειτουργία των ιστοσελίδων. Μπορούν να το κάνουν αυτό επειδή οι ιστοσελίδες μπορούν να διαβάσουν και να γράψουν αυτά τα αρχεία, διευκολύνοντας τα να σας αναγνωρίσουν και να θυμούνται σημαντικές πληροφορίες, οι οποίες καθιστούν τη χρήση μιας ιστοσελίδες περισσότερο βολική( π.χ. με το να θυμούνται τις προτιμήσεις σας ως χρήστη).  

  1. ΤΙ COOKIES ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ;

 Παρακάτω παραθέτουμε λίστα με τους τους διάφορους τύπους cookies που μπορεί να χρησιμοποιήσουμε στον ιστότοπο. Βασικά cookies [τα αποκαλούμενα τεχνικά cookies (essential cookies/technical cookies)]. Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τον ιστότοπό μας για να σας διευκολύνουν να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε τις λειτουργίες του. Χωρίς αυτά τα βασικά cookies, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να παρέχουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες και ο ιστότοπός μας δεν θα λειτουργεί τόσο ομαλά για εσάς όπως θα θέλαμε. Cookies Απόδοσης (performance cookies). Τα cookies απόδοσης, τα οποία μερικές φορές ονομάζονται cookies αναλυτικών στοιχείων (analytics cookies), συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση σας αυτής της ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Για παράδειγμα, τα cookies απόδοσης μας δείχνουν ποιες είναι οι σελίδες τις οποίες επισκέπτονται πιο συχνά στον ιστότοπο, μας επιτρέπουν να δούμε τα συνολικά πρότυπα χρήσης/ τη συνολική συμπεριφορά χρήσης στον ιστότοπο, μας βοηθούν να καταγράψουμε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε με την ιστοσελίδα και να μας δείχνουν εάν η διαφήμισή μας είναι αποτελεσματική ή όχι. Λειτουργικά cookies (functionality cookies). Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε cookies λειτουργικότητας . Τα cookies λειτουργικότητας μας επιτρέπουν να θυμόμαστε τις επιλογές που κάνετε στον ιστότοπό μας και να παρέχουμε βελτιωμένες και πιο εξατομικευμένες λειτουργίες, όπως προσαρμογή μιας συγκεκριμένης ιστοσελίδας, να θυμόμαστε αν σας ζητήσαμε να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια και για άλλες υπηρεσίες που ζητάτε, όπως το να βλέπετε ένα βίντεο ή να σχολιάζετε ένα blog. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μας βοηθούν να βελτιώσουμε την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα. Cookies δημιουργίας προφίλ της ιστοσελίδας μας (first party profilingcookies). Σε ορισμένες περιπτώσεις, χρησιμοποιούμε τα cookies δημιουργίας προφίλ. Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε μια βελτιωμένη εμπειρία στο διαδίκτυο, η οποία ταιριάζει καλύτερα στις επιλογές και τις προτιμήσεις που κάνετε κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας μας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μας βοηθούν να βελτιώνουμε συνεχώς την εμπειρία περιήγησής σας στην Ιστοσελίδα, προτείνοντάς σας επίσης προϊόντα ή υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Cookies δημιουργίας προφίλ τρίτων μερών. Τα cookies δημιουργίας προφίλ τρίτων μερών είναι αυτά τα cookies που είναι εγκατεστημένα στην ιστοσελίδα μας από τους αξιόπιστους εμπορικούς συνεργάτες μας. Αυτά τα cookies μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε τις εμπορικές προσφορές μας και σε άλλους συνεργαζόμενους ιστότοπους. Δεν ελέγχουμε τις πληροφορίες τέτοιων cookies δημιουργίας προφίλ τρίτων και δεν έχουμε πρόσβαση σε τέτοια δεδομένα. Οι πληροφορίες αυτές ελέγχονται πλήρως από τις εταιρείες τρίτων όπως περιγράφονται στις αντίστοιχες πολιτικές. Μπορείτε να εξαιρεθείτε από αυτά τα cookies στις ιστοσελίδες των σχετικών τρίτων μερών (μεταβείτε στην επόμενη παράγραφο για τις λεπτομέρειες απενεργοποίησης).  

  1. ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ COOKIES

Αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησής σας, μπορείτε να αποφασίσετε να υποβάλετε την εγκατάσταση οποιουδήποτε τύπου cookies στην προηγούμενη αποδοχή σας ή να αποτρέψετε πλήρως την εγκατάστασή τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies μπορείτε να επισκεφθείτε το www.youronlinechoices.com. Λάβετε υπόψη ότι η ρύθμιση κάθε προγράμματος περιήγησης είναι διαφορετική. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με συνδέσμους προς τα πιο χρησιμοποιημένα προγράμματα περιήγησης ιστού από τα οποία μπορείτε να εξαιρεθείτε από τα cookies.  

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Μπορούμε να τροποποιήσουμε ή να ενημερώσουμε αυτή την Πολιτική για τα Cookies και μετά από διαφορετικές ερμηνείες, αποφάσεις, απόψεις και διαταγές σχετικά με τους προσεχείς νόμους και κανονισμούς προστασίας δεδομένων. Ανατρέξτε στην Ημερομηνία Ισχύος στην αρχή της παρούσας Πολιτικής για τα Cookies για να δείτε πότε ανανεώθηκε για τελευταία φορά αυτή η Πολιτική για τα Cookies. Οποιεσδήποτε αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική για τα Cookies θα ενημερωθούν εκ των προτέρων και θα είναι σε κάθε περίπτωση διαθέσιμες όταν δημοσιεύσουμε την αναθεωρημένη Πολιτική για τα Cookies στην Ιστοσελίδα μας. Αν κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική για τα Cookies που επεκτείνει τα δικαιώματά μας για τη χρήση των προσωπικών δεδομένων που έχουμε ήδη συλλέξει από εσάς, θα σας ειδοποιήσουμε και θα σας παράσχουμε μια επιλογή σχετικά με τη μελλοντική χρήση των προσωπικών δεδομένων.  

  1. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την Πολιτική για τα Cookies ή θέλετε να ασκήσετε τα θεμελιώδη δικαιώματά σας, συμβουλευτείτε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή επικοινωνήστε μαζί μας στο privacy@boltonhellas.boltongroup.gr.