Η αγωγή που διευκολύνει τη μείωση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους στην περιοχή των κοιλιακών και συμβάλλει στην τόνωση των μυών.  

Ένα τονωτικό gel με κρυοτονική δράση και ταχεία απορρόφηση. Η σύνθεσή του περιέχει ένα πολυμερές ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα που το καθιστά ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Διπλή δράση Σμίλευσης και Τόνωσης

Μειώνει

το συσσωρευμένο τοπικό πάχος

Τονώνει

τη γράμμωση της περιοχής των κοιλιακών

Εισχωρεί

βαθιά στην επιδερμίδα

*Αποτελέσματα κλινικά ελεγμένα

Αγωγή Κοιλιακοί Top Definition Sport

Μειώνει το συσσωρευμένο τοπικό πάχος και τονώνει την περιοχή των κοιλιακών
σε 2 εβδομάδες*

Κλινική μέτρηση με όργανα που έδειξε την αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα του προϊόντος. Η κλινική μέτρηση που πραγματοποιήθηκε σε 25 άνδρες ηλικίας 25-55 ετών με ήπια συσσωρευμένο, επιφανειακό τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς και των γοφών, έδειξε ότι μέσω της συνεχούς και ορθής χρήσης και του μασάζ εφαρμογής το προϊόν:

  • Ενεργεί στο τοπικό πάχος για αποτελεσματικό αδυνάτισμα σε 2 εβδομάδες.*
  • Αδυνατιστική δράση που επιβεβαιώνεται από την στατιστικά σημαντική μείωση του λίπους (που μετράται με υπερηχογράφημα στις πτυχώσεις του δέρματος).
  • Βελτιώνει την τονικότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, χωρίς να δημιουργεί χαλάρωση του δέρματος στις περιοχές που αδυνάτισαν (επιβεβαιωμένες με αξιολογήσεις των βιο-μηχανικών ιδιοτήτων του δέρματος).

*Το αδυνάτισμα συνίσταται σε καλλυντική δράση σμίλευσης κατά τη διάρκεια χρήσης του προϊόντος, που δεν επιφέρει απώλεια βάρους.

DefinitionSportCool-complex™

Ένα σύμπλεγμα πλούσιο σε καφεΐνη, καρνιτίνη και κρεατίνη για διπλή δράση αδυνατίσματος και τόνωσης.

Καφεΐνη, καρνιτίνη, κρεατίνη

Ευνοούν την αποικοδόμηση των τριγλυκεριδίων σε ελεύθερα λιπαρά οξέα (λιπόλυση).

Εκχύλισμα τζίντζερ

Δράση σύσφιξης και τόνωσης.

Πολυμερές

Κάνει το δέρμα λείο.

Ανακαλύψτε όλη την προϊοντική σειρά

DefinitionSportCool-complex™ Ένα σύμπλεγμα πλούσιο σε καφεΐνη, καρνιτίνη και κρεατίνη για διπλή δράση αδυνατίσματος και τόνωσης. Ανακαλύψτε όλη την προϊοντική σειρά