Νο1 στην φροντίδα αδυνατίσματος στα φαρμακεία*

Για περισσότερο από 10 χρόνια, το Brand Somatoline Cosmetic επιβεβαιώνει τον πρωτοποριακό του ρόλο στο αδυνάτισμα για να προσφέρει αποτελεσματικές αδυνατιστικές αγωγές καθώς και αγωγές κατά της κυτταρίτιδας που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των γυναικών.

Μια επιτυχία που βασίζεται σε 3 πυλώνες:

  • Επιστημονική εξειδίκευση στις αδυνατιστικές συνθέσεις χάρη στο ειδικό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης.
  • Εξειδικευμένα προϊόντα που βασίζονται σε κλινικές μετρήσεις στην τελική σύνθεσή τους με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.
  • Καινοτομία που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των γυναικών.

* celtipharm, αξία πωλήσεων & όγκος CAM Μάρτιος 2017.

Η φιλοσοφία μας

Στο Somatoline Cosmetic είμαστε πεπεισμένοι για τη σημασία της επιστημονικής έρευνας, η οποία είναι η βάση της ανάπτυξης και της καινοτομίας των προϊόντων μας.
Όλες οι αγωγές Somatoline Cosmetic είναι αποτέλεσμα ενδελεχούς και αυστηρής επιστημονικής έρευνας που πραγματοποιείται από ομάδα ειδικών σε ανεξάρτητα ινστιτούτα.

Η αποστολή μας είναι απλή: να εγγυηθούμε αποτελέσματα. Γι ‘αυτό το Somatoline Cosmetic λειτουργεί.

Οι αξίες μας

Αποτελεσματικότητα και εγκυρότητα: αυτές είναι οι αξίες στις οποίες βασίζεται το Brand Somatoline Cosmetic.

Για να το επιτύχουμε, η φιλοσοφία μας βασίζεται σε 4 βασικές αρχές:

  1. Γνώση των επιστημονικών πτυχών που σχετίζονται με τις διαδικασίες αδυνατίσματος και αναδιαμόρφωσης και σμίλευσης της σιλουέτας.
  2. Συνεχής επιστημονική καινοτομία που καθοδηγείται από τη συνεχή ενημέρωση και έρευνα των πιο καινοτόμων ενεργών συστατικών.
  3. Συνεχής εξέλιξη με σκοπό την επίτευξη των υψηλότερων προτύπων ποιότητας καθώς και την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.
  4. Ανάδειξη της αποτελεσματικότητας των αγωγών μέσω των κλινικών μετρήσεων με όργανα: πάντοτε μέσω δοκιμών in vivo, με σεβασμό στην ασφάλεια και την καλλυντική αποδοχή του προϊόντος.